Bescherm je websites met SSL

https://hosting.breeze.be/wp-content/uploads/2012/05/entry_img_1.jpgBescherm je websites met SSL

De laatste tijd kan je jezelf bijna niet meer op internet begeven zonder enige vorm van beveiliging. Paswoorden, bankgegevens, email adressen, iedereen wil alles over je weten want jouw gegevens zijn geld waard.
Zeker nu de tools om te het hacken van gratis wifi punten zo goedkoop zijn geworden is bijna geen enkele data meer veilig. Even je mail checken op je mobiel op het station? Zorg ervoor dat SSL aan staat! Verbindingen zonder SSL zijn namelijk volledig afluisterbaar door derden. En het is zo makkelijk dat je het zelf nooit zult merken. Een ander voorbeeld: even op je favoriete sociale media inloggen? Ook hier altijd controleren dat je via https surft. Ook inloggegevens van websites worden namelijk in standaard tekst formaat doorgestuurd en niet beveiligd…

Wil je een webwinkel bouwen, wil je klantengegevens bijhouden om hun beter van dienst te kunnen zijn? Zorg er dan voor dat je gebruik maakt van SSL voor jouw website! Op die manier wordt al het verkeer tussen de klant en de server volledig beveiligd en kunnen anderen dit verkeer niet meer afluisteren.

Wij zijn zelf op de hoogte van alle beveiligingsimplementaties die mogelijk zijn en hebben de belangrijkste services volledig beveiligd.

Mails kunnen via ssl opgehaald of verstuurd worden, de webmail en kritische services zijn ook volledig beveiligd.

 

Wil je meer informatie over het beveiligen van jouw website, mail dan even naar support@breeze.be

 

No comments yet.

Leave a reply

reset all fields