Oplossingen

We zorgen ervoor dat u steeds krijgt wat u wilt en denken dus samen met u mee over mogelijke oplossingen voor uw website. Al talloze klanten zijn u voorgegaan in dit proces en omdat wij ervan overtuigd zijn dat we samen meer kunnen dan alleen zijn er ondertussen al verschillende klanten die elkaars oplossing kunnen gebruiken.
Wilt u in uw website caching gebruiken? Wilt gebruik maken van een ODBC connectie om MSSQL te kunnen combineren met onze MYSQL database server? Wilt u misschien een specifiek linux programma gebruiken? Wij helpen u verder! Varnish, memcached, en nog tal van andere services zijn beschikbaar doordat andere klanten hier nood aan hadden. Contacteer ons.

PROFESSIONELE MEDEWERKERS

beheren al onze servers

Al onze servers worden beheerd door professionele medewerkers die erop toezien dat alles loopt zoals het hoort en alles stabiel werkt. Het enige waarvoor we beroep moeten doen op onze provider is het netwerk. En ook bij hun hebben we de nodige SLA's om onze uptime te kunnen garanderen.

VEILIG & BETROUWBAAR

Beschermd voor alle mogelijk scenario's

Onze servers worden beschermd voor elk mogelijk scenario. Alles wordt pro-actief gemonitorred en actief geupdate. Zo blijven uw websites veilig. Ook wordt alles dagelijks gebackupped zodat dataverlies niet langer een zorg hoeft te zijn.

HOSTED EXCHANGE

Exchange 2013 beschikbaar

Ook Exchange 2013 is beschikbaar voor de professionele klant. Volledige ondersteuning voor outlook 2007 tot 2013, gedeelde kalenders, contacten en tal van andere mogelijkheden! Een must voor ieder bedrijf die medewerkers heeft die op afstand werken. Samenwerken was nog nooit zo makkelijk!