Over ons - ontmoet het team achter onze Hosting

Omdat BREEZE.be steeds groter werd en meer ruimte in beslag nam kwam het idee om een eigen server in beheer te nemen en op die manier in de kosten te kunnen besparen. Sinds 2007 hadden we de visie en het idee om deze server ook voor andere Christelijke organisaties te gebruiken en al snel werden we gevonden en gevraagd om webhosting te kunnen aanbieden. Omdat we een non-profit organisatie zijn was het meest logische om de prijzen zo laag mogelijk te houden om zo kerken en organisaties een goedkoop plekje op het internet te kunnen geven.

Ondertussen zijn we 8 jaar verder en hebben we geleerd hoe we een optimale betrouwbaarheid kunnen behalen, een goede service kunnen bieden, professioneel en toch persoonlijk contact te kunnen hebben met al onze klanten. Sinds januari 2014 zitten we op onze droom omgeving. Alles wat we geleerd hebben in de afgelopen jaren hebben we volledig vernieuwd en in een volledig professionele omgeving gestopt. Dit zorgt ervoor dat we sindsdien boven onze 99,9% uptime zitten en downtime niet langer een woord is wat bij ons in het woordenboek staat.

Dankzij de talloze vragen die we gekregen hebben in de afgelopen jaren weten we wat er nodig is en waar we u kunnen helpen. Dit op elk mogelijk denkbaar gebied. Features die we ondertussen hebben geimplementeerd zijn onder andere: een professionele spamfilter, een professionele backup oplossing, een volledig beveiligde mail omgeving, Microsoft Exchange ondersteuning, redundante DNS servers, een eigen beveiligde Cloud/Dropbox/Box alternatief, IPv6 ondersteuning en als laatste een Grade A+ SSL service.

Er zijn ook nog talloze andere features die vooral optimalisatie als doel hebben en mocht je daar meer over willen weten mag je ons altijd contacteren via hier